Eldningsolja 1

Hos oss kan du köpa eldningsolja/villaolja i tre olika kvaliteter, både för inomhus- och utomhusbruk. Med personlig service, lokalkännedom och hög flexibilitet säkerställer vi att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med våra leveranser. Som Certifierad Preem Återförsäljare garanterar vi kunskap om produkter, lagar, miljö och säkerhet.

 

E10

Är avsedd för små till medelstora värmeanläggningar utrustade med tryckoljebrännare. Svavelhalten är så låg att produkten inte belastas med svavelskatt. Är lämplig för sig som har oljetanken varmt inomhus.

E32

Har samma egenskaper som ovan, men är en köldhärdigare olja. Rekomenseras till dig som har oljetanken placerad i kalla utrymmen, utomhus eller nedgrävd.

Minima

Minima är en av de allra bästa oljor som marknaden kan erbjuda. Den innehåller extremt lite svavel och belastas inte med svavelskatt. Ger dessutom låga kväveoxidutsläpp (NOx). Minima fungerar även vid extrem kyla och kan lagras både varmt och kallt. Minimas egenskaper gör att det inte krävs någon förvärmning av oljan, den ger ändå en bra start och god förbränning.

 

Eftersom vi ingår i en kedja med certifierade återförsäljare till Preem kan vi lösa bulkleveranser oavsett vart i Sverige du eller din verksamhet befinner sig.

Kontakta oss, så hjälper vi dig!

 

Mer information och säkerhetsdatablad: Eldningsolja E10 ››      Eldningsolja E32 ››

Preem_3D_Cert..-